SAHABAT SETIA SAJ

Friday, January 28, 2011

LIVE TENANG : BEER JADI PEMBUKA CERAMAH PAS !!!

Salam 1 Malaysia, 


ARAK SANTAPAN KAFIR.
PAS IZINKAN DAN BERSEKONGKOL.
PAS KATA, HALAL !!!


Satu ceramah Pas anjuran DAP yang dihadiri oleh Anwar, Azmin Ali, Guan Eng, Kor Meng dan HADI AWANG diadakan sekarang ini.


Yang dasyatnya, ceramah anjuran DAP sempena pertarungan PAS dan BN itu, turut diserikan dengan minuman BEER. Fulamakkkk !!!! Mentang-mentang Kelantan sudah luluskan lesen ARAK, nak bawa pula ARAK itu ke LABIS !!!! Inilah perkara pertama sekiranya PAS menang di TENANG !!!!


ARAK DAN PAS SUDAH SEBATI.
DEMI DAP !!!


Mengapakan ada BEER sedangkan Nik Aziz kata, KAFIR DAP sudah tahu hukum ISLAM ???!!!  Nampak gayanya, KAFIR LAKNATULLAH MASIH TAK TAHU ISLAM !!!!! PAS gagal menjelaskan HUKUM ISLAM kepada rakan sekubur mereka iaitu DAP !!!!


Di manakah peranan seorang Islam yang dihadiri HADI AWANG ???  Hahahah....  Kalu dan bacul tu,  bacul jugak la. PAS seperti biasa jer la, membiarkan perkara itu kerana dikatanya HALAL !!!! maklum lah, DAP yang sokong PAS ada tiket ke syurga !!!! 


PAS IS DEAD !!!

8 comments:

 1. mohon link ke http://wicararumi.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. ala ni gambar lama le...

  ReplyDelete
 3. Anonymous,

  ape la ko ni. gambar jer lama lah, walhal itu isu baru kat Tenang. Ko mana nak tahu. aku ada kat situ aper. Aku ni bukan blogger, so xda la amik gambar.

  ReplyDelete
 4. wahai anonymous 11:28am.

  tengok gambar jer ker???? klu tengok gambar, search image je la kat google tu. Sepatutnya baca la isi cerita itu yang ternyata betul !!! aku ada reporter yang bgtahu, tapi xsempat nak send pic sebenarnya untuk disebarkan. Atleast, aku jaga aib PAS jugak.

  ReplyDelete
 5. PAS berjaya mendakwahkan DAP atau DAP berjaya meliberalkan PAS dan mentarbiah lagi. Fatwa PAS sesat dan menyesatkan.

  ReplyDelete
 6. HARAM tetap HARAM tak kan jadi halal keran hendakkan undi bukan ISLAM. FAHAM ke? atau buat buat tak faham wahai parti ajaran syaitan?....

  ReplyDelete
 7. Anonymous 12:46 dan 12:49 am

  Betul tu. fatwa PAS menyesatkan pemikiran orang islam. PAS sengaja menghalalkan nya kerana RAKAN SEKUBUR mereka. Nak tak nak, kene bela DAP laknatullah itu. PAS PARTI AJARAN SESAT.

  ReplyDelete
 8. bertaubat la wahai org islam yg sesat, kita tidak punya masa lagi, sebelum di kapan di negara sendiri

  ReplyDelete