SAHABAT SETIA SAJ

Monday, January 9, 2012

ANWAR JUMPA HAKIM MAHU MASUKKAN DIA KE PENJARA PULAK !!!

Salam 1 Malaysia, 


SAJ ni, malas nak tulis blog ni. memang dah lama tinggal pun kerana banyak komitmen lain yang SAJ perlu tumpukan termasuk la mengenai ulangkaji pelajaran. Tapi, datang plak kerajinan SAJ nak menulis pada tengah hari yang menjengah panas ni. 


MASIH panas lagi mengenai ANWAR BEBAS DARIPADA TUDUHAN LIWAT SAIFUL BUKHARI. masing2 punya cara tersendiri untuk berfikir, komen, nyampuk, boh layan pun ada... SAJ pun ada cara tersendiri jugak.


WELL, tika ni, gegak gempita penyokong Anwar kerana dia dibebaskan. KAWAN-KAWAN SAJ pun, ucap alhamdulillah dan bertakbir ibarat seorang ULAMAK KENA FITNAH PULA, WALHAL KES LIWAT TUUU......


tidak ngapa lah, itu pendirian dia. SAJ ada pendirian SAJ.


BEBASNYA Anwar bukan menunjukkan dia tidak bersalah, SEBALIKNYA, BUKTI UNTUK MENYOKONG SAIFUL ITU TIDAK CUKUP. dalam hal ni, tiada sapa menang, dan tiada sapa kalah.


Yang bebas itu, MENANG ter ter jer... TERMENANG. tapi tidak bererti dia tidak bersalah, cuma MACAM SAJ TULIS TADI, TIADA BUKTI UNTUK SOKONG BUKTI SAIFUL, itu jer.... DNA xnak diterima... so, apa jer SAIFUL boleh cakap. 


pelik-pelik... bila orang ramai dok persoal, siapa punya air mani dalam dubur Saiful. hmmm.... kalau ikut DNA, sepadan jer dgn Anwar, tapi SEKALI LAGI, TIADA BUKTI LAIN UNTUK KUKUHKAN APA YANG SAIFUL BUKTIKAN, MAKNA , TAK DITERIMA.


kerana itu saiful cakap, DI DUNIA DIA TERLEPAS, DI MASYAR NANTI, TIDAK ADA YANG TERLEPAS, DAN DIA TENANG KERANA DIA TELAH BERITAHU DAN SAMPAIKAN APA YANG BERLAKU, SAMADA BEBAS ATAU TIDAK, ITU MAHKAMAH TENTUKAN. inilah antara bait kata Saiful.


BENAR, dunia terlepas kerana tak cukup bukti, tapi di akhirat, wallahualam. takbir la banyak2 yer... 


ringkasnya :


- SAIFUL GAGAL KEMUKA BUKTI KUKUH BUATKAN ANWAR BEBAS


- ANWAR BEBAS KERANA SAIFUL TIADA BUKTI KUKUH


- ANWAR BEBAS KERANA TERBEBAS TANPA DIA MAHU BELA DIRI (pelik...pelik)


- SAIFUL MASIH HIDUP TANPA AZAB DARIPADA SUMPAH LAKNAT


- ANWAR TAK BERSALAH TAPI GILERRR TAKUT SUMPAH LAKNAT


- ANWAR TAK NAK SUMPAH LAKNAT KERANA KATANYA HANYA ORANG YANG TAK PERNAH LAKUKAN ZINA MAHU SUMPAH LAKNAT (oooo....dia ada zina la tu, sbb tu tak nak sumpah ).


- ANWAR BUKTIKAN, MAHKAMAH TIDAK ADIL, MAKA ANWAR RELA MASUK PENJARA KER??? (kerana mahkamah adil lah, dia bebas. itu pun bodoh)


- ANWAR MAHU RAKYAT JADI HAKIM - KITA TENGOK, RAKYAT MANA MAHU BEBASKAN DIA ??  ONLY MAJORITY WINS IAITU KAMI MENOLAK SEKS SONGSANG !


APAPUN, TAHNIAH KEPADA HAKIM KERANA TELUS DAN ADIL. BELIAU HAKIM YANG ADIL KERANA BERPEGANG KEPADA AMANAH YANG DITUGASKAN KEPADANYA MENGENAI UNDANG2. 

2 comments:

 1. “ Holy Quran Translation “ site is the most famous site for quran translation in english.
  “ Holy Quran Translation “ site provides quran mp3 free download. Also you can listen to Quran with its translation by the most famous reciters.
  Just click and enjoy listening to quran:
  http://www.lighttvs.com/
  http://www.facebook.com/HolyQuranTranslation

  ReplyDelete
 2. Salam . Tolong linkkan blog saya . TK ! http://salatusalatin.blogspot.com/

  ReplyDelete