SAHABAT SETIA SAJ

Monday, June 27, 2011

TAKBIR PAS TUKAR JADI TAKEBEER : DANA KRISTIAN UNTUK PAS !

Salam 1 Malaysia...


BERSIH : BERSIHKAN ISLAM DARI MALAYSIA ???


Entry mudah SAJ pagi Isnin di minggu terakhir bulan Jun ni. SAJ cuma nak bertanya la kepada mereka yang nak sertai himpunan Bersih 2 (tidak termasuk mereka yang datang untuk tengok dan buat laporan) : Apa yang korang nak sangat sertai himpunan ni sedangkan korang telah mengepalai seorang WANITA KAFIR yang ANTI ISLAM dan SETUJU DENGAN MURTAD ???

Tidakkah korang telah membelakangi agama dalam hal ini yakni, korang bersetuju dan bersekongkol dengan orang yang anti ISLAM iaitu AGAMA PALING AGUNG ???


Pulak tu, AMBIGA yang ada disebut BABIGA adalah seorang yang menyokong MURTAD dan membela isu LINA JOY yang ingin murtad tetapi ditentang kerajaan Malaysia dan kes itu gagal ! Apakah ketua anti islam ini yang korang follow ???


SAJ SANGAT TIDAK FAHAM DENGAN MELAYU PAS DAN PKR, YANG BERCORAKKAN ISLAM KONONYA, TETAPI, KERANA DENDAM DAN KERANA MAHU MENJATUHKAN KERAJAAN, SANGGUP MEMBELAKANGI AGAMA YAKNI MENGIKUT ARAHAN DARIPADA KAFIR LAKNAT YANG ANTI ISLAM !!!


KALAU YA PUN MAHU TUMBANGKAN KERAJAAN, JANGAN SAMPAI MAHU IKUT SURUHAN KAFIR ANTI ISLAM. DI MANA MARUAH DAN JIHAD KORANG SEMUA UNTUK MEMBELA ISLAM ????


KALAU KORANG MUDAH UNTUK MENGIKUT KATA KAFIR AMBIGA ANTI ISLAM TU, PERCAYALAH, DIA MAMPU SURUH LEBIH DARIPADA ITU HINGGAKAN NANTI, ISLAM YANG KORANG LETAK DI ATAS AKAN TERSUNGKUR KE BAWAH ... JIKA KORANG IKUT KATA DIA.


KORANG KENE FIKIR DAN INGAT, YANG MENJADI KULI ADALAH MELAYU... YAKNI SINONIM DENGAN ISLAM. JIKA MELAYU ISLAM INI MUDAH UNTUK DIPERGUNAKAN, AKAN DATANG, AKAN BERLAKU JUGA LAGI...


KORANG FIKIR LA KEMBALI JIHAD KORANG TU, ADAKAH BENAR DI LANDASAN SEPATUTNYA YAKNI MAHU KERAJAAN ISLAM (MEMANG NEGARA ISLAM PUN) ATAUPUN SEBENARNYA, KORANG SUDAH MENUMBANGKAN KERAJAAN ISLAM ???


SAJ MAHU, KORANG YANG NAK SERTAI PERHIMPUNAN BERSIH 2 TU, FIKIR LAH BERULANG KALI ... JIHAD KORANG TU UNTUK KEPUASAN AMBIGA ANTI ISLAM , TETAPI JIHAD KORANG SEBENARNYA TELAH LARI DARIPADA JIHAD SEBENAR DALAM ISLAM.


PUJUK HATI YANG KENTAL TERHADAP ISLAM TU, SUPAYA TINGGALKAN SEMANGAT BERSIH 2 KERANA KETUANYA ADALAH ORANG YANG ANTI ISLAM.


KORANG AKAN JAWAB DI AKHIRAT NANTI, KERANA KORANG JADIKAN KAFIR ANTI ISLAM SEBAGAI KETUA DALAM HIMPUNAN ITU. KAFIR BERSORAK KERANA MELAYU ISLAM FOLLOW ARAHAN KAFIR ANTI ISLAM.


JANGAN LUPA BACA INI JUGA :


NGO berkaitan gerakan Kristian penyumbang dana Bersih?KUALA LUMPUR 26 Jun - Gerakan yang mempunyai kaitan dengan Kristian yang berpangkalan di luar negara dikenal pasti sebagai penyumbang dana kewangan terbesar kepada Gabungan Pilihan Raya Bersih dan Adil (Bersih).

Gerakan tersebut yang berselindung di sebalik pertubuhan bukan kerajaan (NGO) sejak beberapa minggu lalu dikesan aktif menyalurkan bantuan kepada Bersih melalui NGO tempatan.

Antaranya adalah Yayasan Konrad Adenauer dari Jerman yang mempunyai hubungan erat dengan Parti Kesatuan Kristian Demokratik di sana, serta Yayasan Canadian Allied dari Kanada.

Kedua-dua NGO tersebut kini dikesan berada di carta 'tiga teratas' selaku penyumbang berbanding beberapa lagi pertubuhan asing lain, yang mewakili sembilan negara berlainan.

Dipercayai, jumlah terkumpul dana kewangan asing yang dimiliki Bersih kini sudah mencecah jutaan ringgit dan ia bakal digunakan untuk membiayai operasi demonstrasi.

Malah, Utusan Malaysia difahamkan, minggu lalu sahaja sebanyak RM250,000 dari negara asing disalurkan secara haram kepada sebuah NGO tempatan yang bernaung di bawah Bersih.

"Semua sekali, sembilan negara asing yang menjadi 'tangan ghaib' bagi mencetuskan keadaan huru-hara dalam negara pada 9 Julai ini dan mereka bergerak melalui NGO.

"Penyumbang paling besar yang dikesan adalah daripada NGO yang mempunyai kaitan dengan Kristian," kata sumber kepada Utusan Malaysia di sini hari ini.

Dalam pada itu, sumber tersebut turut menjelaskan Bersih juga menerima bantuan kewangan daripada NGO yang berpangkalan di Amerika Syarikat, Britain dan beberapa buah negara Asia yang lain.
Bagi Amerika Syarikat, Institut Demokrat Kebangsaan (NDI) dan Institut Republikan Antarabangsa (IRI) dikenal pasti menaja Bersih dan parti-parti pembangkang di negara ini.

"Semua ini membuktikan bahawa Bersih hanya menjadikan Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) sebagai kambing hitam untuk menghalalkan demonstrasi haram. Di belakang mereka ada ejen asing.

"Jadi saya harap rakyat sedar perkara ini. Pembangkang kini sanggup melakukan apa sahaja termasuk bersekongkol dengan negara asing bagi mencetuskan huru-hara," jelasnya.

Sementara itu, semakan Utusan Malaysia di laman web NDI, www.ndi.org mendapati NGO tersebut mengesahkan bahawa mereka menaja aktiviti Bersih.
"Program NDI di Malaysia ditaja oleh National Endowment for Democracy (NED)," kata badan tersebut seperti dipetik dari laman web.


1 comment:

  1. saje laaa kn nk tnye..pe motif penulis blog nie tulis 'TAKBIR PAS TUKAR JADI TAKEBEER'???
    klo nk ckp psl bnde laen bleh dtrime lg laa KOWT, tp nie da masok bab laen da nie..cube selami pe mksd takbir tu

    ReplyDelete