SAHABAT SETIA SAJ

Monday, April 11, 2011

'ANU' ANWAR TELAH TERBELIT. TOLONG BANTU DIA !!!!

SALAM 1 MALAYSIA....
UMNO baguslah !!! yang BODOH aku : kata Anwar 
Pada awal pertanyaan, tatkala disoal mengenai Jam OMEGA KHAS nya, Anwar Al Juburi mula pusing mata kerana otaknya pun ligat nak pusing jawapan kepada wartawan itu. Dah pusing matanya, pulak tu, tergeliat lidahnya... Fuyooo.... pakar gaya bahasa tubuh boleh baca ooo gerakan gelabah dan penafian Anwar ni !!!! apabila seseorang menafikan sesuatu, matanya akan dialihkan kepada empunya yang bertanya. JUGA, perkataan yg terkeluar akan gagap atau org kata split of the tongue. Itulah Anwar di awal persoalannya.

Anwar sudah pernah untuk tour keliling Malaysia. Dulu masa pendedahan WIKILEAKS, sanggup ke sana ke mari untuk menafikan hal tersebut, kini bila ditanya dan di ajukan soalan JAM OMEGA, Anwar gelabah dowh !!!! Itu kalau cek heart beat dia tu, fulamak , tinggi beb !!!! Takut terkantoi lagi tu... Entah2 , dah terbelit ANU nya untuk menafikannya !!!

PERKAKAS UMNO???  Oklah tu, UMNO ada perkakas, daripada PR ada PENCACAI !!! Perkakas mencantikkan sesuatu, tetapi pencacai, heh !!!! bacin baunya !!! Macam bau air kotor di Kawasan Kedah dalam Berita Nasional TV1 tadi !!! Kalau buang hidung untuk tak nak hidu bau pencacai ni pun masih tak mencukupi sebab busuk betol bau Pencacai NI !!!! TQ la Anwar sebab hargai UMNO !!!!

Akhirnya, sampai ke sudah tak tahu menahu jam OMEGA itu !!! Dia nak nafi pun tak, nak iya pun tak... Macam tak reti nak jawab !!!! Konklusinya, JAM OMEGA masih berteka teki lagi sekarang ini. Kata disimpan, tapi disorok. Anwar, selagi U sorok jam OMEGA KHAS u tu, rakyat takkan percaya  !!!! Kerana mudah je konsep untuk rakyat percaya iaitu dengan menunjukkan buktinya sekarang!!! Bukan tunjuk bukti bertahun atau berbulan setelah tempahan atau duplicate jam omega tu pulak.... Hahahahah !!!

Anwar, rakyat tolak pemimpin tidak bermoral sedari dulu hingga kini. Anwar boleh dikategorikan sebagai mempunyai kecelaruan PERSONALITY !!!!

No comments:

Post a Comment