SAHABAT SETIA SAJ

Wednesday, December 1, 2010

PONDOK REHAT VS MENARA WARISAN

SALAM 1 MALAYSIA, RAKYAT DIDAHULUKAN, PENCAPAIAN DI UTAMAKAN...


Makin hot pulak story ni. Ini adalah antara story yang hot, dan bertambah HOT apabila, wak-wak kat sini naik hangin la bila duit sebanyak RM 110, 000 digunakan untuk membaiki pondok rehat ini.


INILAH PONDOK REHAT YANG SATUNYA BERNILAI RM 55 RIBU. CANGGIH TUUUU....

Sakit hati wak-wak di sini bilamana, duit2 kerajaan negeri digunakan hanya untuk ini sahaja. ini lebih teruk daripada pembinaan menara warisan. menara warisan itu, akan jadi gah, yang ini, jadi aper???????? poooraaahhhh Pakatan Rakyat !!!!


duit banyak dilaburkan, tapi kangkang kera jer yg dapat. PR, tak usah la nk marahkan MENARA WARISAN, sedangkan PONDOK KERA ini jer lebih byk makan suap. 
Ini adalah projek PR untuk rakyat negeri selang0r dengan kos mencecah RM110, 000 . Buat 2 pondok jer lak tu.kecik dan tak diterima akal kosnya....


PR, baiklah bina rumah rakyat termiskin ker. kan lagi bagus. Pandai kutuk kerajaan dan DS Najib dalam pembinaan Menara Warisan, tapi PONDOK KERA ini lagi hebat penangannya...
Pondok ini, apa sangat beri kemudahan pada rakyat. ada 2 pondok jer, serbu 10 orang, da tak muat. HEHEHEHEH.....


GAMBARAN MENARA WARISAN
tapi, projek mega Menara Warisan akan memberikan pulangan pendapatan pada negara. LAGI BAGUS SEBAB ADA MASUK UNTUNG JUGA PADA RAKYAT DAN NEGARA. 


PR, anda dalam bahaya kerana terdapat penyelewengan telah berlaku, rakyat melihat dan menilai dan rakyat mula menyampah dengan PR yang salahkan kerajaan tapi lagi teruk kalu jadi kerajaan. No comments:

Post a Comment