SAHABAT SETIA SAJ

Friday, July 22, 2011

BEKAS WANITA PKR MENGAKU, DIPAKSA BERLAKON SEMASA DEMO !

Salam 1 Malaysia, 

2 PELAKON HEBAT TANAH AIR !


TAKTIK KOTOR PEMBANGKANG ADALAH ...... MENYALAHKAN POLIS DAN ANGGOTA KESELAMATAN YANG LAIN UNTUK MEMBUKTIKAN BAHAWA, KERAJAAN INI ZALIM !!!

Ini lah OTAK pembangkang !!! terbukti sudah, POLIS sedia memberi respons tatkala mereka diFITNAH pembangkang mengatakan polis ini kejam ! Tambahan pula, ada pembangkang berkata, polis sengaja memberi makan enak kepada pesalah untuk menutup kesalahan polis !!!


Piraahhhh !!!! HAKIKATNYA, pembangkang tidak dapat menerima kawalan polis yang tepat dan mesra itu ! Maka, pelbagai tohmahan dan fitnah dilemparkan 

Dan NAHHHH !!! semalam BUKTI VIDEO POLIS didedahkan dan satu persatu TOHMAHAN dan FITNAH berjaya ditangkis bersama bukti !!!
Tian Chua BERBOHONG !!! Dia bohong sbb dia Kafir !!!   MAT SABU a.k.a MAT BABUN Berbohong, xpalah, dia Islam yang tunduk kepada KAFIR LAKNAT !!! Inilah pemimpin PEMBANGKANG yang kibarkan bendera ISLAM tapi berlogokan SYAITAN LAKNAT !!!

Sudah jelas, mereka ini sengaja melakukan provokasi kepada polis untuk memfitnah polis kononya polis ini kejam. Maklum la, kejam sampai kene masuk besi kat lutut !!!!! Amboi, salah sendiri, polis pulak kene tanggung ????


Contohilah Hadi Awang, yang tahu berterima kasih kepada polis kerana berbudi pada beliau. jangan la jadi hipokrit, sbb itu muka dari manis jadi kelat dan masam sama seperti Anwar Aljuburi !!!

BEKAS KETUA WANITA PKR SENDIRI MENGAKUI, PESERTA DEMO DIMINTA UNTUK BERLAKON SEWAKTU PERHIMPUNAN HARAM. 

AGAR DAPAT MENGATAKAN DAN MEMFITNAH, POLIS INI KEJAM!!!

TAKTIKNYA ADALAH SEKIRANYA POLIS MEMEGANG BADAN KETIKA DITANGKAP, MEREKA PERLU BERLAKON MERONTA2 AGAR BAJU TERKOYAK !!! TERKOYAK ITU YANG AKAN DIFITNAH BESAR-BESARAN PIHAK PEMBANGKANG !!!!

JIKA POLIS TANGKAP, PESERTA DEMO DIMINTA DUDUK AGAR MEMAKSA POLIS MENGHERET !! MAKA IN JUGA AKAN JADI BAHAN FITNAH PEMBANGKANG !!

MAKA TAK HAIRANLAH, PERHIMPUNAN HARAM BERSIH BUKAN KERANA MENUNTUT KEPADA SPR, TETAPI UNTUK MEMBURUKKAN POLIS.

SOLAT HAJAT MEREKA 'TERMAKBUL'. KEBENARAN TERSERLAH!

AKHIRNYA, SOLAT HAJAT DAN DOA MEREKA TERMAKBUL KERANA ALLAH MEMBUKA JALAN KEPADA POLIS UNTUK BERKATA BENAR DAN TERBUKTI SEKALI LAGI, ALLAH TETAP BERSAMA MEREKA YANG BENAR !

PEMBANGKANG, TAKUTLAH KEPADA ALLAH ... BERTAUBATLAH....


6 comments:

 1. Mamat dua orang ni balajar dari siapa lah ilmu menipu ni sampai menjadi pujaan hati orang pas, mungkin buku zaman dulu-dulu kot.

  ReplyDelete
 2. HARI2 KO RANG NI BUAT DOSA.CELIK MATA DAH BUAT DOSA.APA NAK JADI LAH KORANG NI.BACA LAH SEJARAH POLITIK,JANGAN TERIKUT2 KATA ORANG YANG BODOH.TAK ADA MATA ,TELINGA JUGA OTAK?KORANG DAPAT DOSA,PEMIMPIN KETAWA TERBAHAK2.MEMPERBODOHKAN RAKYAT,RAKYAT YANG BODOH TU ADALAH KAMU SUARA......KESIAN,CARI LAH WANG YANG HALAL.DARIPADA KECIL BELAJAR SAMPAI SEKARANG INGATKAN PANDAI,RUPA2NYA BANGANG.TAK ADA KISAH LAIN YANG NAK DI TULIS KE?MENGAIBKAN ORANG TANPA TAKUT PADA DOSA.BODOH,OTAK TARUK KAT PUNGGUNG.

  ReplyDelete
 3. HALIM Y,

  MENGAIBKAN ORANG ??? ADOI, APA LAK NI MERAPU TAK PASAL NI. NAK AIB APE. TANG MANA AIB ?? LU SALAH TEMPAT LA BRO

  ReplyDelete
 4. Juak2 PAS dan PKR dah tak ada isu untuk membedal Kerajaan. Dulu blog2 mereka dengan jijik menghina dan memfitnah pemimpin tak pula rasa berdosa. Akhbar mereka menipu dan berskongkol dalam memburuk Malaysia di mata dunia ada juak2 tu tegur atau ambik kisah? lagi suka membaca berita tu adalah. Dan kini doa dan munajat mereka memakan diri dan diterbalikkan... dengan mudah Allah tunjukkan di dunia lagi... namun otak mereka dilutut dan tidak mampu lagi menerima kebenaran. Berterusan lah berpegang dengan ulamak dari pas dan pkr dan yang terkini ulamak DAP!... moga kebenaran makin teserlah!!

  ReplyDelete
 5. tuan, bole kita tahu sapa bekas ketua wanita PKR tu....?

  ReplyDelete
 6. Anon 1;28 pm

  nama beliau Aminah Abdullah.

  ReplyDelete