SAHABAT SETIA SAJ

Wednesday, May 14, 2014

AHMAD SAID KEMBALI KEPADA UMNO KERANA DS HISHAMMUDDIN?


Alhamdulillah,


Suara perjuangan sudah kembali. Tahniah Ahmad Said. SAJ percaya, anda dipengaruhi emosi ketika masalah peribadi mengatasi isu sebenar. Apapun,anda masih di perlukan.

Bagus kepada jentera BN, DS Najib, DS Muhyddin dan juga DS Hisham serta lain-lain yang berjaya menyelesaikan kemelut ni dengan jayanya. Sayangi rakyat, sayangi negeri anda, nescaya anda akan berkhidmat untuk mereka.

Teringat SAJ akan kata-kata DS Hishammuddin, " berfikir secara logik, berfikir secara matang, dan fikirkan mandat yang rakyat beri".

MUNGKIN, ayat-ayat ini menguatkan semangat Ahmad Said untuk kembali kepada UMNO BN.

Tahniah BN Terengganu !

8 comments:

 1. DS Hishamuddin pernah jadi Pengerusi Perhubungan UMNO Terengganu. Memang beliau rapat dengan Terengganu.

  ReplyDelete
 2. Keadaan jadi huru hara bila Ku Nan campur tangan !

  ReplyDelete
 3. UMNO ni kalau berpakat, jadi elok.

  ReplyDelete
 4. Akhirnya parti diutamakan. Alhamdulillah

  ReplyDelete
 5. Betul kata DS Hishamuddin ' fikirkan rakyat '

  ReplyDelete
 6. Banyak pengajaran boleh diperolehi daripada peristiwa ini. Bukan hanya ahli biasa, pemimpin juga perlu bermuhasabah. Biarlah ia jadi sejarah, sejarah yang tak akan berulang.

  ReplyDelete
 7. Betul tu anon 4.32. Apa ke jadahnye SUA pulak yg uruskan hal ini.....barangkali juga kerana mamdat yg Najib bagi......sahih pm ini pm xde teloq. Bak kata Rafidah Aziz baru baru ni "....you can make an idiot look smart BUT you cannot make an idiot smart...". What an idiot pm we have now. Just leave and go.....lets us clean the mess.

  ReplyDelete
 8. Baca ini. Masalah Trengganu sebenarnya ketana Najib x reti mentadbir negara. Ingatkan dulu Mr Bodohwi buat negara haru biru....rupanye Najib lagi cilaka

  http://aspanaliasnet.blogspot.com/2014/05/di-terengganu-bermasalah-tetapi-tidak.html?m=1

  ReplyDelete